25 jaar Grassparty Herfte-Wijthmen

Zwolle – Van 7 t/m 9 september vindt het jaarlijkse tentfeest van Herfte-Wijthmen plaats. Dit jaar staat de Grassparty volledig in het teken van het 25-jarig jubileum. Een optreden van Frans Duijts en spetterende activiteiten maken deze editie tot een onvergetelijk jubileumfeest. Zoals altijd vindt dit alles op één plek plaats. En wel op het terrein tegenover cafe-restaurant De Mol, aan de Heinoseweg in Wijthmen.

Frans Duijts en andere optredens In verband met het jubileum heeft de organisatie flink geïnvesteerd in de muziek. Het weekend start met een Septemberfest op vrijdagavond, met medewerking van de Reeperbahnr Stimmungsmacher en DJ Kappa. Op zaterdagavond treedt sfeermaker Frans Duijts op. Bezoekers maken deze avond zelfs kans op een Meet&Greet met de volkszanger! Bovendien treedt de band Super Sundays diezelfde avond op. Men in Music verzorgt vanaf de beginjaren al op zondagmiddag de muziek. Zij mogen dit jubileumweekend dan ook zeker niet ontbreken. De zondag wordt afgesloten met een special-optreden. Activiteiten

Het hele weekend zijn activiteiten gepland. Voor ieder wat wils. Succesvolle activiteiten als de motortoertocht, oldtimer trekkerrit, spartamet- en solex tocht, fietstocht en de playbackshow mogen natuurlijk niet ontbreken. De spellen van de zeskamp op zaterdagmiddag staan helemaal in het teken van het 25-jarig jubileum. En alle vrijwilligers en sponsoren worden met deze 25e editie extra bedankt. Zij zijn dit jaar allemaal uitgenodigd voor een gezellige avond voorafgaand aan de Grassparty.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer