Kadera start training 'Bijzonder geweldig'

Zwolle – Voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met geweld in hun relatie start in oktober in Zwolle de groep Bijzonder geweldig. Dit is een aanbod van Kadera en De Kern, maatschappelijke dienstverlening.

De training bestaat uit zes tot tien bijeenkomsten, die wekelijks plaatsvinden. Enkele thema’s die aan bod komen, zijn: de spiraal van geweld, romantische verwachtingen, hoe herkent u een gewelddadige man?, schuldgevoel en overlevingsstrategieën. De training geeft deelnemers handvatten om in de toekomst anders om te gaan met relaties en gevoelens. Daarnaast leren ze hoe ze zich sterker kunnen voelen. Deelname is gratis, aanmelden kan vanaf heden. Over de training is meer te lezen in de folder Kadera/Bijzondergeweldig Voor vragen of aanmelding kunnen vrouwen contact opnemen met Sharon Bosman of Carolyn Hutten, casemanagers bij Kadera, (038) 422 24 95 of via info@kadera.nl

Christa (30) : ”Hoe heeft het zo kunnen lopen tussen mijn partner en mij? Waarom ben ik niet bij hem weggegaan? Hoe is het mogelijk dat ik zo lang hoop heb gehad?”
Artikel delen:

Reageer