Thema-avond over onzichtbare gevolgen NAH

Zwolle – Steunpunt Informele Zorg organiseert in samenwerking met Stroke Service Zwolle op 27 september een thema-avond over de onzichtbare gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Arno Prinsen, gezondheidszorgpsycholoog bij InteraktContour, is deze avond te gast als spreker. 

Omdat de oorzaken van hersenletsel heel verschillend kunnen zijn, zijn de gevolgen ervan ook heel divers. De zichtbare gevolgen, zoals motorische stoornissen, zijn vaak eenvoudiger te begrijpen dan de onzichtbare. Dat komt ook doordat de omgeving direct kan zien dat er iets aan de hand is. Dat geldt ook voor de getroffene zelf. Bij de onzichtbare gevolgen is dat niet het geval. Dit kan leiden tot onbegrip, (zelf)verwijten en frustraties. Omdat over het algemeen de zichtbare gevolgen ‘ingeburgerd’ zijn, wordt deze avond de aandacht vooral gericht op de onzichtbare gevolgen. De avond is voor iedereen die geïnteresseerd is in informatie over de onzichtbare gevolgen van NAH.

Aanmelden

Thema-avond ‘Onzichtbare gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel (NAH)’, donderdag 27 september 2012, 19.30 tot 21.30 uur, Zalencentrum Urbana, Wipstrikkerallee 213, Zwolle. Aanmelden: vóór vrijdag 21 september bij Steunpunt Informele Zorg: info@informelezorgzwolle.nl, 038 422 52 00.

Artikel delen:

Reageer