Kaarten- en Scrapdagen Zwolle van start gegaan

Zwolle – IJsselhallen Zwolle is vanaf donderdag 30 augustus t/m zaterdag 1 september 2012 een paradijs voor hobbyisten en geïnteresseerden in kaarten maken en scrappen. U vindt hier dan namelijk de mooiste hobbymaterialen, de leukste workshops en nieuwste technieken om uw hobby een nieuwe impuls te geven. Donderdag was de eerste dag, en Weblog Zwolle was erbij!

30-08-2012_kaarten_en_scrapdagen_ijsselhallen_03.jpg

Tijdens de Kaarten- en Scrapdagen komen onder andere scrappen, stempelen, kaarten maken en ander papiertoepassingen aan bod. De beurs is inmiddels een begrip in hobbyland en trekt vele duizenden bezoekers. Ook presenteren deelnemers hier hun nieuwste producten. Of het nu gaat om een vogelhuisje, een schaal of een vaas: beplak het met (scrap)papier en het krijgt een hele nieuwe uitstraling. Deze techniek wordt ook wel découpage genoemd en krijgt speciale aandacht tijdens deze editie van de beurs. Om te zien hoe het werkt wordt de techniek én het resultaat aan meerdere kramen getoond.

30-08-2012_kaarten_en_scrapdagen_ijsselhallen_04.jpg

30-08-2012_kaarten_en_scrapdagen_ijsselhallen_02.jpg

30-08-2012_kaarten_en_scrapdagen_ijsselhallen_05.jpg

Zelfs de kerst is al in aantocht!
Het lijkt nog ver weg, maar de echte kaartenmakers weten dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met de voorbereidingen voor kerst. Op de beursvloer zijn dan ook al vele voorbeelden en materialen te vinden voor het maken van de mooiste kerstkaarten. Na een bezoek aan de beurs heeft u weer volop inspiratie voor een creatief najaar.

1 vrouw + 1 man = man gratis
In het gezelschap van een vrouw krijgen mannen gratis entree.

Prijzen:

– Volwassenen: € 7,50
– Kinderen van 4 t/m 12 jaar:
€ 5,00 (incl. workshops en verrassingstasje)
– Mannen hebben gratis toegang

30-08-2012_kaarten_en_scrapdagen_ijsselhallen_06.jpg

30-08-2012_kaarten_en_scrapdagen_ijsselhallen_01.jpg

 

Artikel delen:

Reageer