Denni Avdic speelgerechtigd tegen N.E.C

Zwolle – De nieuwe spits van PEC Zwolle, Denni Avdic, kan zaterdagavond in actie komen bij de thuiswedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen.

avdic_4.jpg
Foto: PEC Zwolle

De Zweedse spits tekende donderdagmiddag zijn contract in Zwolle. De aanvaller, die voor één seizoen gehuurd wordt van Werder Bremen, kan zaterdag al zijn eerste minuten maken in het IJsseldelta stadion. De KNVB heeft goedkeuring gegeven over de benodigde papieren. N.E.C. uit Nijmegen is morgen de tegenstander in de tweede thuiswedstrijd van het seizoen.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Da’s mooi. volgens buurman die de training heeft bezocht, gaat hij echt wel scoren. Spelers kregen gebak van aanwezige supporters.


  ⚠️ Meld

 2. Kiek eens an, dat is nog eens goed nieuws. Morgen gekkenhuis van maken en eerste drie puntjes binnen halen. Met Pluim en Moktar dr ook bij staat er een goed elftal. Weet iemand of slot en Boer al eens aan spelen toe gaan komen?


  ⚠️ Meld

 3. Net gelezen op Twitter, Davy Klaassen (van de week nog met Jong Ajax tegen PEC Zwolle) zou nu in Zwole zijn voor een huurcontract van 1 jaar!!


  ⚠️ Meld

 4. Morgen speelt Nec met het centrale duo Cmovs/Eijden en daar acht ik hem wel kansen toe. Het schuwt het duel niet. Ik hoop alleen dat de flankenspelers hem bruikbare ballen geven en dat ze niet voor eigen succes gaan.

  Als Davy Klaassen komt dat vind ik een uitstekend aanvallende middenvelder veel meer dreiging dan Pluim. Dit zal een uitstekende versterking zijn


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.