Unieke internetveiling FC Zwolle-De Stentor

Een FC Zwolle-uitshirt met de handtekening van Jaap Stam, een compleet ‘gepimpt’ stadionstoeltje uit het oude Oosterenkstadion of juist die unieke kop en schotels met het PEC Zwolle-logo. Wie echt iets bijzonders van FC Zwolle op de kop wil tikken moet vanaf 1 juni naar www.destentor.nl gaan voor dé internetveiling. FC Zwolle en regionaal Dagblad De Stentor hebben de handen ineengeslagen om deze veiling tot stand te brengen.

Fans van FC Zwolle – of juist van diens voorloper PEC Zwolle – krijgen de kans om memorabilia uit de historie van de club en het stadion in bezit te krijgen. Nu het Oosterenkstadion langzaam van de kaart wordt gesloopt en het nieuwe stadion nog in aanbouw is, verdwijnt langzaam een deel van de Zwolse geschiedenis. De grote brand in 1985 die het oude PEC-stadion zwartgeblakerd achterliet, de overwinning in 1976 op het Ajax van Rinus Michels, die nog steeds lijkt na te trillen in het Oosterenk, de bizarre gedachtenkronkel bij het vernoemen van de, na de grote brand opgebouwde tribune naar Johan Cruyff, die zelf niets, maar dan ook helemaal niets met de club te maken had.

Het levert voor de internetveiling in elk geval leuke veilingobjecten op. Wat te denken van het huidige uitshirt mét handtekening van voormalig FC Zwolle-icoon Jaap Stam? Of twee koninklijk blauwe business class-stoelen? Toch liever iets van het roemruchte PEC Zwolle-verleden in je verzameling: twee kop en schotels met het PEC Zwolle-logo. Had je achteraf gezien toch graag een stoeltje uit het stadion willen hebben? We geven je nog één kans! Vanaf 1 juni gaat elke dag één item de veiling in. Belangstellenden kunnen vanaf  ’s middags 12.00 uur tot de volgende middag 12.00 uur bieden op het te veilen object. De volgende dag wordt bekend wie het item heeft gekocht en gaat het nieuwe item in de veiling. De opbrengst van deze veiling komt ten goede aan de jeugdopleiding van de Zwolse eerstedivisieclub.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. He lijken net joden! overal munt uitslaan!! DOE EENS WAT VOOR DE SUPPORTERS ZONDER OVERAL GELD UIT WILLEN HALEN!!!!!


    Maak melding

  2. Zwollenaar, je caps lock staat aan.

    FC Zwolle is nu eenmaal een club die er hard voor moet knokken om de eindjes aan elkaar te knopen. Wat is er nu weer mis met een internetveiling? Niet overal zo tegen tekeer gaan. Is slecht voor je hart.


    Maak melding

Reageer