Live Thorbeckegrachtconcert met o.a. Frank Boeijen

Zwolle – De laatste dag van het nieuwe cultuurfestival Stadsfestival Zwolle is bij Weblog Zwolle live te bewonderen via een livestream. Het Stadsfestival sluit zaterdagavond af met een spectaculair en zeer afwisselend programma op de Thorbeckegracht! Met een concert van Conny en Wim van ArtEZ, het Trio Brancusi, het Kameraoperahuis en Cindy Oudshoorn. Frank Boeijen gaat de avond afsluiten met een sfeervol concert waarbij nog enkele verrassende duetten op de rol staan.

Op zaterdag 8 september is de Finale van het Stadsfestival met spetterende optredens van o.a. Frank Boeijen live te zien via internet. De provincie Overijssel biedt elke inwoner van Zwolle, Overijssel en elke geïnteresseerde vér daarbuiten de mogelijkheid om dit evenement live mee te maken. De uitzending wordt live uitgezonden via internet en zonder verdere kosten aangeboden aan diverse partners, waaronder Weblog Zwolle.

Middagprogramma: kijk mee met voorstellingen Diverse voorstellingen zijn opgenomen en worden in het middagprogramma live uitgezonden. Kijk bijvoorbeeld mee met ‘Van de visser en zijn vrouw’ van theatergroep Volt! of de voorstelling ‘DNA’ van de Jonge Honden. Bezoekers geven hun reactie via de praatpaal en er zijn diverse sfeerreportages te zien.

Avondprogramma: de Finale Het Stadsfestival sluit af met een spectaculair programma; de Finale. Om 19:30 is het middagprogramma afgesloten en wordt live geschakeld naar de Thorbeckegracht waar de avond begint met Wim & Conny, een liedjesprogramma van studenten van het ArtEZ Conservatorium. Daarna volgt het Trio Brancusi met een pianoconcert vol 20e eeuwse kamermuziek en zien we een deel van de theatervaarroute Orpheus: Retourtje Onderwereld. Als klap op de vuurpijl sluit Frank Boeijen de avond af met een show waarin zijn grootste hits voorbij komen. Kijk op www.stadsfestival.nl voor meer informatie over deze optredens.

Kijkt u voor meer informatie en het volledige programma van het Stadsfestival op www.stadsfestival.nl.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer