Elsendoorn fietst 24 mille bij elkaar voor het KWF

Zwolle – Vrijdagavond werd in het Swolsch Café aan de Melkmarkt het bedrag bekend gemaakt dat Martin Elsendoorn met zijjn stichting Bike-4life bij elkaar georganiseerd en gefietst heeft voor het goede doel KWF. Het totaalbedrag werd € 23.224, 88!!

bike-4life.jpg
Eigen foto

Op 13 Mei stapte Zwollenaar Martin Elsendoorn op de fiets voor een bijzondere uitdaging/avontuur. De Uitdaging: Op de fiets van Zwolle, Nederland naar Kharkiv, Oekraïne. Dat zijn ruim 2400 fietskilometers voor het goede doel KWF – Sta op tegen kanker. Waarom? Iedereen verdient een morgen! Door veel fietskilometers te maken probeerde Elsendoorn zoveel mogelijk geld binnen te fietsen voor kankeronderzoek, om de droom te kunnen waarmaken kanker zo snel mogelijk terug te dringen en onder controle te brengen. Elsendoorn ging Oranje, het Nederlands Elftal van Bert van Marwijk achterna. De successen van Oranje bleven uit, maar Elsendoorn scoorde!

fietstocht_02.jpg

Zondag 13 mei 2012 werd de fietser met een peloton fietsvrienden weggeschoten door wethouder G. Piek. De fietsvrienden brachten Elsendoorn tot aan de Duitse grens, van daar ging de Zwollenaar alleen verder. De actie slaagde. Daarnaast orgaaniseerde Elsendoorn in he tvoorjaar een spinningmarathon voor het goede doel. Meer info op www.bike-4life.nl.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.