Oranjeweek in Berkum

Zwolle – Vanaf zaterdag 8 september barst de jaarlijkse oranjeweek weer los in Berkum. De middag start met de jaarlijkse hondenrace en kinderen kunnen op een ezel rijden bij de kinderboerderij. ’s Avonds staat in De Weijenbelt voor de eerste keer Worship & Witness op het programma.

Op maandagavond kan er genoten worden van het bijzondere optreden van Groot Mannenkoor Zwolle en er kan meegezongen worden Shantykoor de Stuwzangers (toegang gratis). Op dinsdag is de landelijk bekende Salverdaloop en woensdag is gericht op de kinderen met een kinderrommelmarkt en lasergamen. Donderdagavond is er een nieuwe activiteit, namelijk een gezellige muziekavond met optredens van 103DB en Men in Music, ondertijd kan men lekker genieten van een wijkbarbecue. Ook op vrijdag is er wat nieuws: je mag laten zien hoe goed je kunt fierljeppen en er zijn kussengevechten hangend boven de Nieuwe Vecht. Toneelvereniging Kom es Kieken uit Heeten speelt deze avond het stuk ‘Boer zoekt vrouw’.

De oranjeweek wordt afgesloten met een vol programma op zaterdag 15 september. ’s Middags de jeugdspelen met daarbij – nieuw – een duurzame markt. ’s Avonds om 21.30 uur wordt de hemel boven Berkum verlicht door een groots vuurwerk. En daarna kan iedereen op de muziek van showband Kink en DJ Etienne tijdens het Oranjebal swingend deze Oranjeweek afsluiten.

De toegang en alle activiteiten zijn gratis en iedereen is welkom. Voor het volledige programma, zie www.wijkverenigingberkum.nl.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer