Stadshagenfestival treft perfect weer

Zwolle – Het Stadshagenfestival trof zaterdag perfect weer voor de kinderactiviteiten en de braderie. Niet te warm, niet te koud, lekker zonnetje erbij… In het Twistvlietpark bij het Winkelcentrum was voor elk wat wils.

stadshagenfestival_9.jpg

Dit jaar konden de iets oudere kinderen zich vermaken met onder andere de spannende bungee trampoline, een klimwand, een spannende deathfall de 'jump' en andere vaak opblaasbare attracties. Voor de kleinere kinderen was er onder meer een springkussen, minibootjes en een glijkussen. Zaterdagavond was er in de feesttent een kinderdisco. Daarna werd ook voor volwassenen nog een muzikaal programma gepresenteerd met onder andere de band Barcode, DJ Nitefox en Bert.

stadshagenfestival_10.jpg

stadshagenfestival_7.jpg

stadshagenfestival_4.jpg

Via Lees verder meer foto's…

 stadshagenfestival_.jpg

stadshagenfestival_3.jpg

stadshagenfestival_5.jpg

stadshagenfestival_6.jpg

stadshagenfestival_8.jpg

stadshagenfestival_2.jpg

stadshagenfestival_11.jpg

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Het was erg gezellig en goed georganiseerd, complimenten voor de vrijwilligers, sponsoren en niet in het minst voor de organisatie.
    Wij zijn 's ochtends en 's middags geweest. Het feest 's avonds hebben we niet mee gemaakt, maar volgens mij is dat ook elk jaar wel geslaagd en een grote gezellige (buren-)bijeenkomst.
    Wij zien in ieder geval weer uit naar komend jaar!

Reageer