Zonnig en druk 40+ tennistoernooi bij TV PAF

Zwolle – Tijdens het afgelopen weekeinde is alweer het 42e 40+ toernooi georganiseerd bij tennisvereniging PAF. Van vrijdag tot en met zondag speelden deelnemers vele wedstrijden waarvan de laatste zelfs na de prijsuitreiking afgewerkt moest worden. Tijdens enkele marathonwedstrijden en de vele super tie-breaks werden er ook nog verschillende records gebroken.

Het toernooi telde 124 deelnemers dit jaar van wie één maar liefst negen wedstrijden speelde (Gerrit Zweers). Gerrit Mulder en Karel van Tongeren wonnen alle wedstrijden door middel van een super tie-break in de categorie herendubbel 5. Het toernooi maakte haar reputatie waar door net als voorgaande jaren zonnig, gezellig en sportief te zijn. Deelnemers kwam niet alleen vanuit de Zwolse tennisverenigingen, maar ook uit onder anderen IJsselmuiden, Heerde, en Dalfsen.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Prachtig toernooi ! altijd mooi weer. lekker getennist, mooi PAF- park en -tennisbanen. Gezellige mensen en krasse knarren. De oudste was 73 jaar en speelde verdienstelijk in de Herendubbel 6. Maar ook nieuwe veertigers deden dit jaar voor het eerst mee.
    Arnold – 1 van de organisatoren

Reageer