Start nieuwe Alpha-cursussen in Zwolle

Zwolle – Wat is de zin van dit leven? Is er leven na de dood? Ben ik nou echt gelukkig? Uit onderzoek blijkt dat de helft van de Nederlanders zich wel eens afvraagt of er ‘meer’ is. Ja, zegt het christelijk geloof, er is meer! Dit kan je ontdekken op één van de Alpha-cursussen die dit najaar in Zwolle worden georganiseerd. Al 16 miljoen mensen wereldwijd deden deze cursus over het christelijk geloof.

Eten, ontmoeten, praten, lachen en luisteren. De Alpha-cursus geeft heldere en aansprekende uitleg over het christelijk geloof. Het zijn 10 avonden die beginnen met een maaltijd en gezelligheid. Daarna is er een spreker die vertelt over thema’s zoals:  Wie is Jezus? Bidden: waarom en hoe? Hoe leidt God ons? Na de lezing praat je in een vaste, kleine groep verder over het thema. Alle vragen en meningen mogen er zijn.

Voor wie?De Alpha-cursus is voor iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof. Iedereen die wil weten of er meer is tussen hemel en aarde. Ook als je nieuwe mensen wilt ontmoeten of je kennis over het christelijk geloof wilt opfrissen ben je van harte welkom. Wanneer?In Zwolle worden meerdere cursussen gegeven. De CGK en GKv Noord en Centrum starten dit najaar op woensdagavond 26 september 2012 in de Zuiderhof (Troelstralaan 25, Zwolle). Deelname aan de cursus is gratis. Alleen voor de maaltijden en het weekend wordt een kleine bijdrage gevraagd. Meer informatie is te vinden op www.alphacursuszwolle.nl of stel je vraag via alpha@cgkzwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)