Opening fototentoonstelling Kinza Ferjani

Zwolle – In de reeks FUNDATIEfusions -compacte presentaties op openbare plekken in de stad Zwolle- is vanaf 3 september in het Deltion College in Zwolle werk te zien van fotografe Kinza Ferjani. De expositie werd maandagmiddag geopend.

fotoexpo.jpg

Kinza Ferjani is een eigenzinnige fotografe uit Zwolle. Heel losjes schiet ze de wereld om zich heen, zoals zij die ervaart. Het 'leven' zit er vol in, niks wordt mooier gemaakt dan het is. Laten zien hoeveel schoonheid er te vinden is in ogenschijnlijk normale objecten en personen, de perfecte imperfectie, zonder trucage, dat is het streven. Zo zegt ze: 'De meeste mensen willen zich te allen tijde op hun mooist presenteren, dat is natuurlijk onmogelijk. De uitdaging zie ik in een goede foto maken daar waar je het niet verwacht'.

Naast haar eigen fotografie werkt Kinza Ferjani ook in opdracht; voor onder andere artiesten als Damian Marley, Nas, Ryan Marciano & Sunnery James, DJ Quintin, Jaz von D, Kubus & Sticks en het restaurant De Librije. Haar foto's werden gepubliceerd in tijdschriften als Volvodrive, Glamsterdam, Aktueel en op de gerenommeerde Amerikaanse hiphop website www.thescource.com In 2010 won Kinza Ferjani de Fotogram Trofee.

FUNDATIEfusions: Kinza Ferjani, vanaf maandag 3 september 2012 in het Deltion College Zwolle. Entree gratis. Maandag t/m donderdag van 08.00 tot 22.00 uur, vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur, om de 14 dagen op zaterdag geopend. Bezoekadres Deltion College : Mozartlaan 15, 8031 AA Zwolle. Exacte data en openingstijden: 038-8503000. Aanvullende informatie : www.deltion.nl

Artikel delen:

Reageer