Rotterdams filmfestival in Zwolle

Het International Film Festival Rotterdam duurt gelukkig langer dan twaalf dagen. Tweemaal per jaar reist het IFFR met een minifestival langs de filmtheaters. Filmtheater Fraterhuis is er trots op gastvrouw te zijn in de nieuwe Novonfilmzaal aan de Blijmarkt op zondag 10 juni vanaf 11.15 uur.

Dit voorjaar zijn de drie winnaars van het afgelopen festival te zien. Love Conquers All en The Unerzogen (Tiger awards) en Y0 (international persprijs). De eerste film staat geprogrammeerd om 11.15 uur. De tweede om 13.45 uur en de laatste om 15.45 uur. De voorstellingen zijn onafhankelijk van elkaar te bezoeken en mocht u geen keuze kunnen maken…dan zien we u graag bij alledrie de voorstellingen ! Tussendoor is er gelegenheid voor een heerlijke lunch, soep of een kopje koffie.

11.15 uur: Love conquers all (Tan Chui Mui, Maleisië 2006, 90 min.) :

Gevoelige en subtiele sfeertekening van de innerlijke wereld van een jonge vrouw die in Kuala Lumpur verliefd wordt op een foute man.

13.45 uur: Die unerzogenen (Pia Marais, Duitsland 2007, 95 min.):

Familiedrama dat invoelbaar maakt hoe een meisje moet overleven in de destructieve wereld van volwassenen die haar liefde en geborgenheid zouden moeten brengen.

15.45 uur: YO (Rafa Cortés, Spanje 2007, 110 min.):

Beklemmende psychologische thriller over een identiteitsverwisseling met onheilspellende gevolgen.

Reserveren is aanbevolen via www.filmtheaterfraterhuis.nl Ook voor meer informatie.

Artikel delen: