PEC Zwolle speler opent sportveld OBS de Campherbeek

Zwolle – Op donderdag 6 september wordt het nieuwe, verharde sportveld van OBS de Campherbeek feestelijk geopend. Eén van de ster-spelers van PEC Zwolle zal daaraan zijn medewerking verlenen. Met de aanleg van het sportveld heeft de Campherbeek de beschikking gekregen over een prachtige mogelijkheid om de leerlingen te laten spelen en sporten.

In de afgelopen jaren hebben de ouders van de Campherbeek diverse acties georganiseerd om geld in te zamelen voor de verharding van het veld. Samen met bijdragen van de gemeente Zwolle en het schoolbestuur (Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio) is in de afgelopen periode het zandveld naast de school omgetoverd tot een prima speel- en sportlocatie. Het nieuwe sportveld is niet alleen een aanwinst voor de school, maar voor de hele wijk. Het veld is na schooltijd ook beschikbaar voor gebruik door niet-leerlingen. Op deze wijze laat OBS de Campherbeek zien dat het een school is die samen met de wijk wil zorgen voor een prettige woon- en leefomgeving.

De opening vindt plaats op donderdag 6 september vanaf 14.00 uur. Ouders en andere wijkbewoners zijn van harte welkom bij OBS de Campherbeek, Grotiuslaan 33 in Berkum.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer