Sportief slot collecteweek KWF

Zwolle – Zaterdag 8 september wordt in Zwolle de collecteweek van KWF Kankerbestrijding in de Diezerstraat bij de bibliotheek sportief afgesloten met het Holland Sport Fietsspel, bekend van het tv-programma. Vier deelnemers op elk een fiets bewegen een fietspoppetje voort op een ovale wielerbaan.

Door middel van een lange sprint van twee rondjes is het de bedoeling om het fietspoppetje als eerste bij de finish te brengen. Een computer registreert de tijd. Elk uur wordt een prijs uitgereikt in de vorm van een trendy schouder/fietstas aan de snelste van het afgelopen uur. Deze prijs en het Holland Sport Fietsspel worden gesponsord door Cortina, het trendy fietsmerk van Kruitbosch Cycle Universe. Tussen 11.00 tot 16.00 uur kan een ieder die KWF een warm hart toedraagt op de fietsen stappen.

Deelnemers kunnen voor minimaal 2 euro meedoen aan dit fietsspel. De opbrengst komt uiteraard geheel ten goede aan KWF Kankerbestrijding. De fietsers worden enthousiast begeleid en aangespoord door Arien Kamperman, bekend van De Valse Wimpers. Zij doet belangeloos mee om dit spektakel tot een succes te maken. De organisatie is in handen van het Zwolse bestuur van KWF. Zij zijn ook aanwezig met een standje om vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken. Zwolse informatie over KWF is ook terug te vinden op www.kwfzwolle.nl. KWF Kankerbestrijding streeft er naar om kanker zo snel mogelijk terug te dringen en onder controle te brengen. KWF is er voor mensen die leven met kanker en voor mensen die met hen samenleven. Het doel is om minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Artikel delen:

Reageer