Pearl Jozefzoon bij opening City Life Church Zwolle

Zwolle – Zondag 23 september vindt de feestelijke opening plaats van City Life Church Zwolle in Theater Odeon. Special guest is Pearl Jozefzoon, onder andere bekend van the Voice of Holland en Symphonica in Rosso. Charl en Angelique de Vente worden aangesteld als voorgangers van de kerk.

Al sinds begin april vinden de moderne kerkdiensten plaats in Odeon, georganiseerd door de Hebron Harvest Ministries. De negen jaar bestaande kerk was zich al een tijd aan het omvormen tot een City Life Church (CLC). City Life Church is een moderne en dynamische kerk vol leven. De diensten kenmerken zich door moderne muziek, veel jeugd, een uitgebreid kinderwerk en een woord dat praktisch toepasbaar is in het dagelijks leven. Er bestaan reeds vier City Life Church kerken in Nederland en deze zijn een groot succes. De dynamische zondagsdiensten duren anderhalf uur en kenmerken zich door moderne Nederlands- en Engelstalige muziek. Tijdens de diensten is voor de kinderen een kidsparty en voor de allerkleinsten is er opvang.

De CLC kerk biedt naast diensten ook connectgroepen aan. Bij deze groepen komen mensen samen in een huis, waar zij praten over het geloof en elkaar bemoedigen. Daarnaast worden leuke evenementen georganiseerd, bijvoorbeeld single mams, verwendagen, girls events, men's events, all stars (tieners) en City Point (18+). Iedereen is van hare welkom bij de openingsdienst zondag 23 september, van 10.30 – 12.00 uur en de openingsreceptie.

Kijk voor meer informatie op www.clczwolle.nl

Artikel delen:

Reageer