Jongeren Level Z wil oplossing vertrek beheerder

Zwolle – Het nieuwe seizoen van Jongerencentrum Level Z in Stadshagen begint niet zo goed. Door bezuinigingen moet beheerder Erwin weg!

De drie jongerencentra van Travers moeten samen 67.000 euro bezuinigen. Daarom moet één van de drie beheerders vertrekken. Voor Level Z betekent dit dat  beheerder Erwin weg moet, en dat maar een klein deel van zijn uren worden vervangen. "Hierdoor kunnen we minder vaak open, krijgen we als vrijwilligers minder begeleiding en wordt het gebouw minder goed onderhouden", zegt Dimiam Everts van de communicatiewerkgroep van Level Z. Everts vraagt de Zwolse bevolking mee te denken aan een oplossing van dit vraagstuk. E-mail: info@level-z.nl.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. een beheerder voor 67000 per jaar……ik denk dat er wel mensen zijn die het voor de helft doen…..
  Ben jaren beheerder van jongerencentrum geweest maar dat verdiende ik niet…nou verdiende het wel maar kreeg het niet.
  Snap dat ze moeten bezuinigen maar beheerders ontslaan zodat de jeugd de straat weer op moet….met alle gevolgen van dien is eigenlijk beet je dom.
  Jeugd weer op straat…extra wijkagenten om de boel weer in de gaten te houden……volgens mij werkt het averechts…..

 2. Het gaat vooral om het openhouden van het gebouw en begeleiden van vrijwilligers. het onderhouden gebeurt grotendeels door de jongeren zelf. En ja binnen ziet het er wel beter uit. De damwanden houden het geluid goed tegen.

 3. Ik vind het vrij onlogisch om te gaan bezuinigen op een beheerder want zonder beheerder geen daadwerkelijke uitwerking van beheer / onderhoud.

  Want jongeren van tot 21 jaar onderhoud van een gebouw / alles wat er in en omheen bij hoort te laten doen lijkt me niet bepaald slim.

Reageer