Nieuw HC Zwolle start met 1550 leden

Zwolle – Dit weekend start voor HCZwolle het eerste hockeyseizoen op het gloednieuwe hockeycomplex dat is gerealiseerd op sportpark ‘Het Hoge Laar’. Het complex is dan voor 95% klaar en volgens het bestuur van de club goed genoeg om de eerste thuiswedstrijden, met circa 60 thuis spelende en 60 bezoekende teams, veilig te kunnen spelen. Bijzonder zijn het clubhuis in combinatie met de blauwe velden die het complex een bijzondere, bijna olympische uitstraling geven.

veld_hc_zwolle.jpg
Eigen foto

De club gaat van start met vijf en een half veld. Het laatste veld wordt 1 oktober opgeleverd. De formele oplevering van het complex is 8 november. Dan is er ook voldoende  parkeergelegenheid. Tot die tijd kunnen bezoekers hun auto parkeren naast de atletiekvereniging. Aan de leden is gevraagd de eerste weken zoveel mogelijk met de fiets te komen. Voorafgaand aan de eerste competitiewedstrijden op zaterdag 8 september, houdt de hockeyclub vrijdag 7 september in het nieuwe clubhuis een bijzondere algemene ledenvergadering. Leden zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom. Onderdeel hiervan is het formeel benoemen van ereleden van de fusieclubs ZMHC en Tempo als ereleden van HCZwolle.


‘Super Sunday’

Zondag 9 september speelt Dames-1 om 12.45 uur en Heren-1 om 14.45 uur zijn eerste thuiswedstrijd. Ook de ‘Vrienden van Zwolle’ presenteren zich. Zij maken tophockey mogelijk voor de club en organiseren verschillende activiteiten rondom de wedstrijden die op zondag worden gespeeld. Na de wedstrijd van Heren-1 staat voor alle aanwezigen een ‘Thé dansant’ op het programma. Onder het genot van een hapje en drankje en muzikale omlijsting m.m.v. DJ Maxim v/d Veen (Party Sensations) wil HCZwolle het startweekend feestelijk afsluiten.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Hallo,
    Super sunday wordt door de omwonende toch iets anders ervaren. Door de inzet van een ware DJ met apparatuur werd er erg veel decibellen geproduceerd. Dit is voor een sportclub niet waardig, een leuke achtergrond muziek is prima, maar als je door de beats van je stoel af trilt is er toch iets verkeerd gegaan. Door een aantal omwonenden is er aan het bestuur het verzoek gedaan om de volumeknop iets terug te draaien, helaas werd hier afwijzend op gereageerd. Ook de verder communicatie verliep niet zoals het zou moeten, er werd door een bestuurslid (naam zal ik niet noemen) door een teveel aan alcohol nogal bruusk en afwijzend op het verzoek ingegaan. Oftewel er werd door hem niets aan gedaan. Als ik kinderen op deze club zou hebben dan zou ik ten zeerste overwegen om ze er vanaf te halen. Als een bestuur niet in staat is om te reageren op een heel normaal verzoek en er duidelijk teveel alcohol in het "spel"was dan is dit een club niet waardig.>:(>:(
    Zeker als het om zeer veel gemeenschap geld gaat, dan is dit uitermate ongepast. De gemeente is inmiddels ingelicht over dit voorval en zal dus zeker niet meer moeten voorkomen. Voor de omgeving niet maar ook zeker intern de club is dit een zeer onwaardig gedrag.
    … waarvan akte……

Reageer