Vrijwilligers gezocht voor Marathon Zwolle!

Zwolle – Bij de organisatie van Maraton Zwolle is een groot aantal vrijwilligers betrokken. Enthousiaste en betrokken mensen die het evenement mogelijk en tot een succes maken. Vrijwilligers die het verschil maken! Een paar honderd vrijwilligers die het voor de loper mogelijk maken om zich op de loop te focussen, zodat hij/zij zich niet druk hoeft te maken over het verkeer en de veiligheid of over de juiste route, vrijwilligers die de verzorgingsposten bemannen en ervoor zorgen dat de loper voorzien wordt van drinken. Vrijwilligers die ervoor zorgen dat de deelnemer weet waar hij/zij zich kan melden en om ook andere randzaken goed te regelen. Kortom, vrijwilligers stroomlijnen het evenement!

Waarom is het zo leuk om als vrijwilliger bij de Marathon Zwolle te werken? Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig evenement en zo ervaring op te doen die je op je cv kunt plaatsen. Je krijgt een unieke sportieve Marathon Zwolle jas, een gratis lunchpakket en gratis koffie/thee/fris op de dag van het evenement. Je ontmoet andere vrijwilligers en medewerkers en investeert in je netwerk. Bij vrijwilligerstaken kun je zien wat je als vrijwilliger mag verwachten en kun je zien welke taak het beste bij jouw past. Doe jij op zaterdag 29 (voorbereiding) en zondag 30 september mee aan de eerste editie van de Marathon Zwolle 2012 ? Meld je dan via vrijwilligers@marathonzwolle.nl aan. Geef hierbij je naam, adres, telefoonnummer en voorkeurstaak aan. Via de organisatie ontvang je dan een bevestiging.

Aan het vrijwilligerswerk zijn een aantal regels verbonden. De minimumleeftijd is 16 jaar. Wil je verkeersregelaar worden, dan ben je minimaal 18 jaar oud. Wanneer voor je functie een instructiemoment wordt gegeven, dan krijg je hiervoor een uitnodiging. Het is belangrijk dat je tijdens deze instructie aanwezig bent. Daarnaast is het belangrijk dat je de instructies opvolgt. Vrijwilligers ontvangen geen vergoeding voor de geïnvesteerde tijd en of reiskosten.

Vrijwilligerstaken

.Verkeersregelaar
.Uitgifte van drank bij de waterposten
.Opbouw en afbreken van parcours (zoals bv. de waterposten e.d.)
.Start- en Finishgebied: opvang en begeleiding lopers, parkeerwacht
.opvang/begeleiding lopers in de wisselgebieden (tbv Duo- en Quatro-marathon)

Maak je samen met ons dit evenement tot een veilige en sfeervolle loop? Kijk voor meer informatie op www.marathonzwolle.nl en meld je aan.
Tot dan!

Artikel delen:

Reageer