Succes Beatloos krijgt vervolg

Zwolle – Woensdag 19 september wordt er in de Statenzaal van de Zwolse Bibliotheek een vervolg gegeven aan het succesvolle concept Beatloos. Met de afwezigheid van een beat wordt er het uiterste van de artiest gevraagd met als resultaat spectaculaire Spoken Word optredens. Op het affiche pronkt met Akwasi (Zwart Licht), Jack van de Zalm, Sharon de Randamie (Dinopha) en de Pioniers een bijzondere line-up.

Akwasi Owusu Ansah, beter bekend als Akwasi begon in 2001 met schrijven maar pas in 2006 met rappen. Hij is enige tijd actief geweest als host op verscheidene plekken. In november 2007 besloten Akwasi en Hayzee samen te werken onder de naam Zwart Licht. Kort daarna vroegen ze aan rapper Leeroy versterking voor hun liveshows, waarna ze in een jaar tijd ruim 50 optredens deden. Dinopha komt uit een muzikale familie; haar broers Blaxtar en Typhoon zijn geen onbekenden in de hiphop scene. Op 17-jarige leeftijd maakte ze al haar debuut op het podium. Kort daarop levert ze bijdragen aan het album Ozmoses van haar oudste broer Blaxtar en aan tracks van Opgezwolle en Typhoon. In de Statenzaal geeft de dame in kwestie een speciale show samen met Alexander Klement (piano) en Bas Schouten(gitaar).

Jack van de Zalm

Jack van de Zalm: Het kontje van de zalm… bij wijze van spreken.

State Magazine noemde zijn debuutplaat Crack van de Zalm op zijn zachtst gezegd intrigerend. En nu staat hij op Beatloos. Jack van de Zalm is een liedjesschrijver, die zich net als ieder ander mens soms heel blij en soms heel erg slecht voelt. De 19 jarige schrijver uit het pittoreske Hardenberg vindt het broodnodig om het kortzichtige uit de mens te halen. De balans ligt tijdens Jack zijn shows tussen een kloppend hart, een wond, een traan en een lach.

De Pioniers

De winnaars van Videovirus Regio Oost openen deze editie van Beatloos.

De Pioniers is een rap act afkomstig uit Nijverdal en opgericht in januari 2010. Bestaande uit de rappers Accent en Ginny Link staan de mannen bekend om hun nuchterheid, spontaniteit en hun humor.

BEATLOOS

Line-up: AKWASI / SHARON DE RANDAMIE / JACK VAN DE ZALM / DE PIONIERS

Locatie : Statenzaal, Bibliotheek Zwolle

Wanneer : Woensdag 19 september

Open / Aanvang : 20:30 – 21:00

Entree : € 7,50 (exclusief € 1,00 servicekosten)

Tickets : online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato en VVV Zwolle

Beatloos is een evenement van VM Productions in samenwerking met Buro Ruis en de Bibliotheek Zwolle.

Artikel delen:

Reageer