Vanaf 1 november afspraak maken voor publieksbalie

Zwolle – Bewoners die vanaf dit najaar de publieksbalie in het stadskantoor (Lubeckplein 2, Hanzeland) bezoeken, dienen hiervoor vooraf een afspraak te maken.

Vanaf 1 november 2012 vervalt namelijk de ‘vrije inloop’ en kan men enkel op afspraak terecht bij de publieksbalies in het Stadskantoor. Deze aanpassing verkort wachttijden en voorkomt piekmomenten. Burgemeester Henk Jan Meijer: “Het maken van een afspraak loont. Bezoekers weten namelijk vooraf hoe laat ze aan de beurt zijn en kunnen binnen vijf minuten geholpen worden”. Voor het afhalen van reeds aangevraagde documenten, zoals een rijbewijs of paspoort, hoeft geen afspraak gemaakt te worden.

Openingstijden
De openingstijden van de publieksbalies zijn vanaf 1 november 2012:
Maandag tot en met vrijdag: 08.00 tot 17.00 uur Donderdagavond: 17.00 tot 19.00 uurAfspraak maken Een afspraak maken is snel en makkelijk gemaakt via www.zwolle.nl/afspraakmaken. Daarnaast kunnen veel zaken via de website van de gemeente geregeld worden. Kijk hiervoor op www.zwolle.nl/burgerloket.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Ik meende dat de overheid minder regels wilde. Je moet steeds meer afspraken maken. Zelfs met de buren! Gewoon en gastvrij langslopen is er niet meer bij tegenwoordig. Ik ben ondertussen een wandelende agenda.

  2. het is reuze handig die afspraak, je hoeft niet lang te wachten, je weet wanneer je aan de beurt bent, je bent zo klaar, anders moest je soms 15-30 min. wachten, het kunnen maken van een tijdsafspraak is er al een poosje ik ben er blij mee:D:D:D

  3. haha, gewoon gastvrij voorbij lopen? Dat was in het oude gemeentehuis al niet meer. Lange wachttijden zorgde er bij mij voor dat ik standaart de ochtend vrij plande om even gezellig voorbij te lopen. Alleen maar efficienter dit. Hopelijk scheelt dit in de kosten en kunnen er dan ook wat tarieven omlaag, burgemeester?

Reageer