Greg Holden opnieuw in Zwolle

Zwolle – Na twee uitverkochte optredens in het Popfrontcafé is de populaire singer-songwriter Greg Holden opnieuw te zien in Zwolle. Deze keer betreedt hij op vrijdag 14 september het grote podium van Hedon. Het voorprogramma wordt verzorgd door Lelia Broussard.

De sterk in stijl wisselende gitaarpopliedjes hebben al menig luisteraar overtuigd. Zo ook muziekcriticus Eric Corton, welke het nummer The Lost Boy tipte als dé song voor Serious Request. De single Hell & Back is tevens een hit en zo zijn er velen te vinden op het prachtige album I Don’t Believe. Momenteel gaat het hard met Holden. Na zijn tour afgelopen voorjaar door Europa, start vanaf september zijn zegetocht door Nederland waar het optreden in Hedon onderdeel van is. De fantastische shows van Greg Holden in het Popfrontcafé waren een mooie opwarmer voor een naar verwachting memorabele show op vrijdag 14 september.
support: Lelia Broussard
De in Louisiana geboren zangeres Lelia Broussard groeide op in een enorm muzikale wereld. Op drie jarige leeftijd zag ze Paul Simon optreden en op haar zesde speelde ze al voor 15.000 mensen op datzelfde podium. Broussard maakt indiepop doordrenkt met soul en werd uitgeroepen door de redacteuren van Rolling Stone en Atlantic Records tot één van de beste ongetekende artiesten. Vanavond zal ze zowel solo als samen met Greg Holden spelen.

Greg Holden

support: Lelia Broussard

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer : Vrijdag 14 september

Open : 20:30 uur

Aanvang : 21:00 uur

Entree : € 10,00 (exclusief €1,- service kosten)

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV Zwolle.

Artikel delen:

Reageer