Nieuwe kleding en logo voor Jeugdcircus Pavarini

Zwolle – Het gaat goed met het Zwolse Jeugdcircus Pavarini! Al 22 jaar is een steeds groter wordende groep kinderen en volwassen bezig met onder andere theater, jongleren, acrobatiek, koorddansen en trapeze.

pavarini_5172.jpg
Foto: Ron van Toorenburg

Zaterdag was de jaarlijkse Open Dag van Pavarini aan de Bachlaan in Holtenbroek. Hier is iedereen welkom die benieuwd was wat circus inhoudt. Bij deze gelegenheid werd het nieuwe logo van Pavarini, de nieuwe kleding en de nieuwe internetsite gepresenteerd. Daarrna konden de bezoekers kennis maken met circuskunsten of zelf oefenen. Het komende jaar zijn er weer verschillende cursusgroepen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Nieuw zijn een extra starters- en basisgroep op dinsdag. De volwassenengroep verhuist naar de dinsdag. Bij deze dinsdaggroepen hebben we nog ruimte voor enthousiaste nieuwelingen. Je hoeft niks te kunnen, we leren het je graag. Drie docenten, vier lesassistenten en een keur aan gastdocenten zorgen ook in het nieuwe seizoen weer voor een aantrekkelijk programma. Vanaf 11 september starten de lessen weer.

Pavarini ook in te huren.

Daarnaast blijft Pavarini het adres voor professionele circusprojecten op scholen en instellingen, bij bedrijfsuitjes en voor Zwarte Pieten. De voorstellingsgroep zal in de loop van het volgend jaar weer op diverse festivals spelen. Eind van het seizoen sluiten we weer af in Odeon met een familievoorstelling door alle cursisten, groot en klein. Vragen? Wil je meer weten? Kijk dan op www.pavarini.nl.

Artikel delen:

Reageer