HC Zwolle trots op nieuw clubhuis

Zwolle – Naast dat de gloednieuwe velden van fusieclub HC Zwolle zaterdag voor het eerst in gebruik werden genomen was dat ook het geval voor het fraaie clubhuis.

hc_zwolle_34.jpg

Cees Timmer, secretaris van HC Zwolle, is apetrots op het nieuwe sportcomplex. Het complex is bijna gereed. Bijzonder aan het nieuwe sportcomplex zijn het opvallende clubhuis in combinatie met de blauwe velden die het complex een bijzondere, bijna olympische uitstraling geven. Op de eerste verdieping, naast de kantine, wordt nog een commerciële ruimte ingericht voor een bedrijf dat aan studiebegeleiding doet. Daar kunnen natuurlijk de leerlingen van HC Zwolle gebruik van maken, maar ook leerlingen uit Zwolle zijn welkom. De club ging zaterdag van start met vijf en een half veld. Het laatste veld wordt 1 oktober opgeleverd. De formele oplevering van het complex is 8 november.

hc_zwolle_31.jpg
En een wel heel bijzonder urinoir…

hc_zwolle_35.jpg

hc_zwolle_37.jpg

Via Lees verder meer foto's…

 

hc_zwolle_32.jpg

hc_zwolle_33.jpg

hc_zwolle_30.jpg

hc_zwolle_36.jpg

hc_zwolle_38.jpg

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Fijn voor de club, jammer van de takkeherrie na afloop van de wedstrujden op zondagmiddag. Hoop dat dat bij 1 keer blijft.
    Denk je dat het net volk is die hockeyers, niet dus….>:(>:(>:(

  2. Het gebral na een paar glaasjes van deze groep is verwerpelijk, net als gisteravond bij het Grachtenconcert. Daar gingen ze ook zo luidruchtig tekeer.

  3. Geweldige accomodatie en ambiance! Bestuur HCZwolle en alle vrijwilligers: dikke pluim verdiend voor het vele werk van de laatste maanden.

  4. @ mariane. Leuke aanname: de mensen die op het Grachtenconcert waren zijn dezelfde als die op de hockey waren. Of bedoel je dat iedereen die plezier in zijn leven heeft verwerpelijk is en decadent gedrag vertoont? Wat is je leven dan saai!!! En probeer je dat een beetje op te leuken door als Miss Superreaguurdster hier te zitten klagen? ach, dit zul je ook wel weer verwerpelijk decadent arrogant gebral vinden — en toch schreef ik dit zonder een paar glaasjes genuttigd te hebben. 😀

Reageer