Frank Boeijen sluit succesvol Stadsfestival Zwolle af

Zwolle – Het Stadsfestival werd zaterdagavond afgesloten met een spectaculair en zeer afwisselend programma op de Thorbeckegracht! Aan het einde van het concert is een boot met passagiers gezonken. De Reddingsbridagde meldde dat twee personen door ambulancepersoneel gecontroleerd moesten worden. Vier personen moesten bij de EHBO opgewarmd worden. Meer bijzonderheden zijn op dit moment niet bekend.

thorbeckegrachtconcert_1.jpg

Met een concert met Conny en Wim van ArtEZ, het Trio Brancusi, het Kameraoperahuis en Cindy Oudshoorn en de finale met Frank Boeijen was het genieten aan de Zwolse gracht.. Het sfeervolle concert werd gegeven voor duizenden muziekliefhebbers die langs de kade en op de tientallen bootjes van de Thorbeckegracht waren. Met het Thorbeckgrachtconcert is er ook een einde gekomen aan Stadsfestival Zwolle. Een succesvolle eerste editie. Het achtdaagse cultuurevenement begon rustig. Op werkdagen  en in de avonduren was het soms ronduit rustig. Vooral de zondagavond viel tegen. Maar met het einde van de vakanties en de start van een nieuw schooljaar viel dat wel te verklaren. Dit mooie weekend maakte veel goed. De meeste routes over het water en de locatietheaters werden uitverkocht.

thorbeckegrachtconcert_4.jpg 

thorbeckegrachtconcert_5.jpg

thorbeckegrachtconcert_8.jpg 

Via Lees verder meer foto's…

thorbeckegrachtconcert_19.jpg 

thorbeckegrachtconcert_7.jpg

thorbeckegrachtconcert_11.jpg

thorbeckegrachtconcert_13.jpg

thorbeckegrachtconcert_15.jpg

thorbeckegrachtconcert_16.jpg

thorbeckegrachtconcert_18.jpg

 

thorbeckegrachtconcert_6.jpg

thorbeckegrachtconcert_2.jpg

thorbeckegrachtconcert_9.jpg

thorbeckegrachtconcert_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Fantastisch dat het via Livestream te zien was. Zo was oa een mooi concert van Frank Boeijen op afstand te bewonderen. Dank. Zou wellicht een voorbeeld kunnen zijn voor organisatoren van andere muziekevenementen.

 2. Het bevrijdingsfestival is ook via livestream te volgen; is idd mooie optie voor thuisblijvers. Aan de Thorbeckegracht was het concert van Boeijen ook geweldig!:D

 3. Beste MMA, Dame,

  Bedankt voor jullie complimenten! Al een aantal jaar zenden wij evenementen live uit via internet. En jullie zijn opnieuw het bewijs dat het werkt! Blijf kijken 🙂

  Erwin

 4. inderdaad jammer dat het in 1ste week van school is, dat maakt het toch wat onhandiger om voorstellingen te bezoeken. Omdat dan ook alles weer begint (sport etc.)
  Dus kijken naar datum zou optie kunnen zijn, als starten scholen volgend jaar al ruim in augustus. MAar doorgaan, zeker doorgaan.

 5. Wat een ge-wel-dig concert was dit zeg!! Maar wie was de presentator? Dat was het enige minpuntje. Hij overschreeuwde zichzelf met amateuristisch gemak.

 6. Niet alleen het slotconcert was mooi. Het hele festival was geweldig zeker als je kijkt dat dit het eerste jaar was. Met deze evenementen zet je Zwolle echt (regionaal) op de kaart. 🙂

Reageer