DJ Erick E sluit Lustrumfeest Windesheim af

In de IJsselhallen sloot DJ Erick E donderdagavond het lustrumfeest van Windesheim af. Zo’n 4000 Windesheim studenten gingen avond flink uit hun dak! Naast de bekende DJ waren er ook optredens van onder meer Bløf, Ralph van Manen, DJ Cuzco, Vika Kova en Swelter.


DJ Erick E 


Naast bier, ook een gezonde hap. Aardbeien met een toefje slagroom van de duiveltjes…


Een fraai optreden van Bløf…


Vika Kova


3000 studenten gingen uit hun dak!!

Bij ‘Lees verder’ meer foto’s…

Lipgloss en Bløf

Het programma in de IJsselhallen startte met een grote gezamenlijke maaltijd. Ongeveer 1.300 Windesheimstudenten schoven aan voor de pasta. Het College van Bestuur en de directeuren namen de bediening op zich en tussen de tafels verzorgde de band Muppetstuff live muziek. Vervolgens speelde zich in twee zalen het feest af: bij de Lipgloss Student Edition wisselden dj’s Cuzco, Erick E en mc Vika Kova elkaar af en in de grote zaal beet Ralph van Manen het spits af. Vervolgens maakte de Zwolse formatie Swelter een sterk podiumdebuut, als opwarmer voor de hoofdact. Toen Bløf het podium betrad, vulden maar liefst 4.000 studenten de zaal tot in de laatste hoeken. De organisatie beschouwt het verjaardagsfeest als een groot succes.

Lustrum

Windesheim bestaat 20 jaar en viert in collegejaar 2006-2007 het vierde lustrum. De hogeschool organiseert activiteiten met het motto ‘Voor en door regio Zwolle’. Hiermee accentueert Windesheim zijn maatschappelijke rol en verbondenheid met de omgeving.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Jaja.. daar staan ze dan, de foto’s! Een flinke kater, komt altijd later… maar ondanks dat, was het een geslaagd feest.

  Helaas ben ik mijn camera verloren :-, die zien we vast niet terug!

  Mooie foto’s weer!!


  ⚠️ Meld

 2. Potverdorie wat hebben we gemist…..BLOF de geuzen uit ’t Zeeuwse. Pedro er wel weer bij NATUURLIJK als er 2 duivels uitgedoste sudentes ten toneel verschijnen! Leuke danseresses; wel een beetje jammer van al die kerels op die feauteau’s.


  ⚠️ Meld

 3. Pedro er wel weer bij NATUURLIJK als er 2 duivels uitgedoste sudentes ten toneel verschijnen!

  @dick
  Het is niet eerlijk!!! 😮
  Wij met z’n allen maar hard werken om van dit weblog een gezellie suc6 te maken en die webmeneren gaan lekker feesten! >:( 😉 ;D 😛


  ⚠️ Meld

 4. Pedro: Naast bier, ook een gezonde hap. Aardbeien met een toefje slagroom van de duiveltjes????????

  Werd er nog gesmeerd met zoveel zoetig lekkers? Het hoefde toch nergens afge… worden???  ⚠️ Meld

 5. @ Dick en de rest
  Hahaha… ik denk niet dat het verstandig zou zijn als mijn bezopen hoofd hier op de weblog verschijnt. Maar… ik heb daarentegen dan wel weer een foto van Pedro en mij 😛
  Haha, ik zal em vanavond even op mijn web-log gooien, vind Pedro wel leuk denk ik!

  Arme Dick, zo’n mooi feestje gemist?! Al die fotograven die er rond liepen.. de crew van weblogzwolle waren toch de leuksten, ondanks hun haast om Blof er piekfijn op te krijgen 😀


  ⚠️ Meld

Reageer