Bijzondere presentatie Muziek+klas Meander

De brugklassers uit de Muziek+klas van het Meander College gaan woensdagavond 6 juni hun laatste praktijktoets van dit jaar voor publiek afleggen. Dit is bijzonder, omdat deze Muziek+klas dit schooljaar voor het eerst bestaat.

Het Meander College kent inmiddels een rijke culturele traditie waarbij het vak Muziek en de daaraan gekoppelde buitenlesactiviteiten een grote rol spelen. Als logisch vervolg daarop is dit jaar in de brugklas gestart met een verdiepingsklas voor het vak Muziek. De leerlingen uit de Muziek+klas hebben een auditie moeten afleggen om te worden toegelaten tot deze klas. Nu is het na een schooljaar Muziek+ tijd voor een openbare eindtoets, die qua opzet vergelijkbaar is met de eindexamenpresentaties in de bovenbouw.

Alle 16 leerlingen gaan individueel solo spelen en/of zingen. Daarnaast zullen er ter afsluiting van de avond gezamenlijk stukken worden gespeeld en gezongen. De muziek+avond begint woensdag om 19.30 uur in de aula van het Meander College en is gratis toegankelijk.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Mooi dat Het Meander met dit soort presentaties uniek is in zijn/haar soort! Daarom ook blij dat mijn kinderen er heen gaan; pa heeft immers geen enkele muzikale aanleg. Behoudens het enorm beleven van een goed stukkie muziek. Ook heel wat waard trouwens.


  ⚠️ Meld

 2. Ik kan jammer genoeg niet komen kijken omdat ik in het buitenland zit 🙁 maar ontzettend veel succes allemaal!! 😉 ;D


  ⚠️ Meld

 3. :-ik ben ow zoooooooooooooooooooooo triest/depressief/zenuwachtig/wanhopig/kwaad

  maar klopt wordt vast heel erg leuk >:(


  ⚠️ Meld

 4. ’t was prachtig!
  Iedereen heeft goed gespeeld en gezongen en daarom heeft iedereen ook een voldoende gekregen! Gefeliciteerd mensen! 🙂


  ⚠️ Meld

Reageer