Landstede Basketbal boekt winst in Luxemburg

Zwolle – Afgelopen weekend hebben de mannen van Landstede Basketbal een oefentoernooi gespeeld in Ettelbrück. Vrijdag zijn ze met auto’s richting Luxemburg vertrokken. Er stonden tijdens dit weekend drie wedstrijden op het programma tegen Luxemburgse en Belgische clubs.

De eerste wedstrijd werd zaterdag aan het eind van de middag gespeeld. De tegenstander was Ettelbrück Etzella. De eerste helft lagen beide ploegen nog dicht bij elkaar. Het tweede kwart werd met drie punten verschil gewonnen door de thuisploeg. Uiteindelijk hebben de mannen van Landstede Basketbal de stand nog recht weten te trekken en gingen ze met 39-40 de rust in. Tijdens de tweede helft kwamen onze mannen steeds beter in de wedstrijd. Ze wisten uiteindelijk met 71-88 te winnen. Zondag werden er twee wedstrijden gespeeld. Voor de eerste wedstrijd moesten de spelers vroeg hun bed uit. Om 9.00 uur ging namelijk het fluitsignaal voor de start van de wedstrijd. Alle spelers hebben gespeeld en ook alle kwarten werden gewonnen door Landstede Basketbal. De wedstrijd werd ruim gewonnen met 81-59. Er waren vijf spelers met dubbele punten. Tanner Smith was de leading man met 19 punten. Opgevolgd door Zack Novak (13), Josh Magette (11), Arno Bunnig (11) en Darryl Webb (10).
Landstede Basketbal vs. Fleurus

De tweede wedstrijd van zondag en de laatste van dit toernooi werd ’s middags om 15.15 uur gespeeld. Ook de laatste wedstrijd werd gewonnen. Dit keer met 84-63. Josh Magette heeft de meeste punten gescoord. Hij nam namelijk 30 punten voor zijn rekening. Ook leuk om te vermelden is dat Arno Bunnig de volle 40 minuten in het veld heeft gestaan.

Al met al kan Landstede Basketbal dus terugkijken op een mooi en geslaagd weekend. Vanmorgen stonden de eerste spelers alweer te trainen op het centre court van het sportcentrum.

Artikel delen:

Reageer