Finale Oogst van Overijssel

Zaterdag 9 juni vindt in Hedon Zwolle de finale plaats van de Oogst van Overijssel, categorie Pop/rock.  Na vier voorrondes en twee halve finales bij podia in heel Overijssel zijn uiteindelijk vijf finalisten overgebleven. Deze vijf bands zullen het tegen elkaar opnemen in een spannende finale, waarin wordt bepaald wie zich de beste Overijsselse band van 2007 mag noemen. De zaal gaat open om 20.30 uur en de entree bedraagt 5 euro.

Vanaf 4 juni is op www.oogstvanoverijssel.nl te zien welke bands er in de finale staan.Tijdens de voorrondes is er geoogst in Almelo, Steenwijk, Nijverdal, Diepenheim, Enschede, Kampen, Hengelo en Deventer. Naast eeuwige roem valt de winnaar ook een geldprijs ten deel, gratis studiotijd en een optreden op het Plugplantsoenpop festival. Gelijktijdig met de finale Pop/Rock in Hedon zal in Popfront Zwolle, naast Hedon, de finale Dance plaats vinden.

De Oogst van Overijssel is een initiatief van de stichting Kunst & Cultuur Overijssel. De Oogst van Overijssel wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel, de deelnemende gemeentes en FPPM (Fonds voor Podium Programmering en Marketing).

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Eerst nog vanavond de laatste halve finale in ’t Ukien te Kampen!
    Ook 5 Euro entree, 21.00 uur open. Met daarin twee deelnemers uit Zwolle: Vera Lynn en Fokko! Dus komt allen!


    Maak melding

Reageer