Zwollenaar beroofd op de Klooienberglaan

Zwolle – Op dinsdagavond 11 september om ongeveer 22.45 uur werd een 37-jarige man uit Zwolle beroofd van zijn portemonnee aan de Klooienberglaan.

De man reed op de fiets over de dijk bij de Klooienberglaan toen een fietsende tegenligger hem om een vuurtje vroeg. De Zwollenaar stopte daarop en gaf de tegenligger een vuurtje. Vervolgens werd hij in de maag gestompt en pakte de man zijn portemonnee uit de broekzak, haalde het geld eruit en gooit de portemonnee weg. Vervolgens gaat hij er vandoor in de richting van de stad. Het signalement van de man luidt als volgt: rond de 1.70/1.80 meter lang, droeg een pet en een donkere jas en sprak gebrekkig Nederlands. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval of naar getuigen die de man in de omgeving van de Klooienberglaan hebben gezien. Heeft u iets gezien? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ach ja, de dijk 's avonds, daar kom je nog weleens kleurrijke types tegen. Vooral (na)bij de haven. Mooie plek voor dealers om relatief onopgemerkt wat dealtjes te sluiten.

  2. Elk jaar hetzelfde nieuws op het moment dat de dagen weer korter worden.
    Vooral als straks ook nog de klok een uur terug gaat, worden in de omgeving Klooienberglaan/Bachlaan altijd een aantal mensen overvallen…

  3. is een paar jaar terug ook gebeurd met een collega van mij.was op de lassuslaan.neergeslagen van achter, geript, maar had zijn portomonnee nog, minnus het geld, toch wel netjes van de overvaller. ondanks dat een lafaard.

Reageer