Nieuw Zang- en Bewustzijnsinitiatief in Zwolle

Zwolle – Wie van lekker zingen en van bewustzijn houdt vindt er temidden van alle zangactiviteiten in Zwolle binnenkort een nieuw inititatief bij, genaamd ‘Mantra’s en Powersongs’. “Tijdens deze avonden zingen we lekker veel, van verstillende mantra’s tot hartverwarmende powersongs”, zegt Elayne Lussenburg die veel ervaring heeft op het gebied van spiritualiteit en kunst.

“Door het zingen van liederen met positieve affirmaties en de oeroude kracht van de woorden van de mantra’s verhogen we onze trillingsfrequentie. Zo zou ik het omschrijven voor mensen die bekend zijn met spiritualiteit en de effecten van klank en trilling. Maar niet ieder hoeft specialist te zijn en precies te weten wat er gebeurt; de ervaring is gewoon dat mensen na het zingen veel meer energie krijgen. Er gebeurt namelijk wat met je op alle lagen van je ‘zijn’. En dat voel je. Je komt dan opgeladen weer thuis en de liederen werken de rest van de week door.’ Elayne Lussenburg heeft als professioneel musicus internationale podiumervaring. Zij dirigeert daarnaast ook verscheidene koren. Zij ontwikkelde zich verder op spiritueel vlak door diverse trainingen in binnen- en buitenland. De afgelopen jaren heeft zij meer en meer spiritualiteit verbonden met haar muziek.

Aanmelden

Het is mogelijk losse avonden ‘Mantra’s en Powersongs’ bij te wonen, of te kiezen voor de hele serie van 6 avonden in 2012. Zangervaring of noten-lezen zijn niet vereist.

Start: donderdagavond 20 september, 19.45 – 21.30 uur, Locatie: Werkplaats voor Beweging en Kunst, Hobbemastraat 6 in Zwolle.

Zie voor meer informatie: www.zinstreel.nl/workshops. Aanmelden: info@zinstreel.nl

Artikel delen:

Reageer