Studiebeurs Zwolle lanceert nieuwe huisstijl

Zwolle – De afgelopen maanden heeft de organisatie van Studiebeurs Zwolle hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl en website. Deze nieuwe huisstijl en website is voortgevloeid uit een pitch die hiervoor speciaal is uitgezet bij mbo-studenten in Zwolle.

En nu, twee maanden voorafgaand aan de beurs, is de nieuwe website online en daarmee is de nieuwe huisstijl van de studiebeurs zichtbaar. Ook wordt de komende maand de online campagne gestart via o.a. Facebook en Twitter. “We zijn trots op het resultaat”, aldus Mariëlle Boerman, voorzitter werkgroep Studiebeurs Zwolle. “De huisstijl is kleurrijk, verfrissend en aansprekender voor onze doelgroep. De digitale media worden steeds belangrijker en daarom zijn we ook erg blij met onze nieuwe website. Ook wordt er als nooit tevoren een intensieve campagne online gevoerd.   Website: pitch voor studentenDe organisatie van de beurs vond het tijd om afscheid te nemen van de kleuren geel en zwart en een nieuwe huisstijl te ontwikkelen. Daarom zetten zij begin dit jaar bij de mbo-scholen in Zwolle een pitch uit bij studenten om een nieuwe aansprekende huisstijl en website voor Studiebeurs Zwolle te ontwerpen. Voor de deelnemende studenten een mooie gelegenheid om praktijkervaring op te doen. Na verschillende presentaties tijdens de pitch werd de huisstijl ontworpen door Harmen Nanninga, student Deltion College, als winnend ontwerp gekozen. Harmen werkte de huisstijl voor Studiebeurs Zwolle verder uit tijdens zijn stage bij Marissen – Marketing & Communicatie. Nieuw: aanmelden Studiebeurs ZwolleStudiebeurs Zwolle vindt 14 en 15 november van 14.00 – 20.00 uur plaats in de IJsselhallen. Entree en parkeren is gratis, wél moeten bezoekers zich vooraf registreren via www.studiebeurszwolle.nl. Op de website is meer informatie te vinden over de beurs en de standhouders die er staan.Initiatiefnemers
Studiebeurs Zwolle wordt georganiseerd door de Zwolse mbo- en hbo-instellingen: LandstedeMBO, De Groene Welle, Menso Alting, Gereformeerde Hogeschool, Katholieke Pabo Zwolle, Windesheim, Cibap vakschool voor verbeelding en het Deltion college. Het evenement vindt dit jaar voor de 19e keer plaats.

Artikel delen:

Reageer