Vermiste visser haalt visspullen op bij politie

Zwolle – De eigenaar van de gevonden visspullen aan de IJssel bij de spoorbrug heeft zich gemeld bij de politie.

politie_logo_4.jpg 

De man, een 48-jarige Zwollenaar, had de spullen maandagochtend tegen drie uur achtergelaten nadat hij met vrienden zondagavond vanaf 19.00 uur had zitten vissen. De spullen werden op maandag rond 15.00 uur onbeheerd achtergelaten aangetroffen door een passant. De politie startte hierop een zoekactie op waarbij o.a. een helikopter werd ingezet. De Zwollenaar was geschrokken van alle commotie die was ontstaan en kreeg op het bureau zijn visspullen weer terug.

Artikel delen:
Reacties 11
  1. Ondoordachte actie om de spullen daar aan de waterkant te laten liggen. Kan me voorstellen dat er gedacht is dat de eigenaar verzopen zou zijn en daardoor een zoekactie in touw werd gezet.

  2. Als je spullen achterlaat bij de waterkant, kan de hulpverlening er niet vanuit gaan dat er niks gebeurd is. In een natuurbad is een keer iemand in zijn zwembroek naar huis gegaan. Toen iedereen aan het eind van de dag weg was lag er nog een set kleren op het veld, dus de hulpverlening wordt dan gewaarschuwd incl. brandweer om te dreggen. De jongen kwam doodleuk de volgende dag zijn spullen halen..

  3. Ok, dat je je spullen dan niet direct meeneemt is tot daaraantoe. Maar als iemand ze 12 uur later om 15.00 uur nog ziet liggen is dat op zijn zachtst gezegd "vreemd".
    Dan ook nog ze op donderdag pas weer ophalen… vreemd allemaal!

Reageer