Geen treinen tussen Zwolle en Meppel

Zwolle – Tussen Zwolle en Meppel rijden donderdagavond vanaf 19.10 uur geen treinen door een aanrijding met een persoon.

Het ongeval vond plaats ter hoogte van de Reesstouwe en de A32 in Meppel. De extra reistijd is meer dan 60 minuten. De verstoring is naar verwachting rond 21.00 uur verholpen.

Artikel delen:
Reacties 10
  1. En hoef ik niet zo lang te staan wachten op station Steenwijk totdat de treinen weer rijden, want bussen inzetten is voor de ns ook al teveel moeite

  2. Euthanasiewetgeving aanpassen RD laat deze regering maar eens wat meer. Voor zijn burgers doendieer niet meer uitkomen.Alles wordt bezuinigd en de prijzen gaan omhoog de beurs van de burgers wordtsteeds kaler .Het is in de politiek links en rechts lullen maar gelijk hun eigen zakken vullen.Daardoorkeijg je ook van die mensen die het niet meer zien zitten en voor de trein springen

  3. Wel een snelle conclusie dat het een 'springer' zou zijn… Ik zat toevallig in deze trein gisterenavond en het ongeluk gebeurde bij een spoorwegovergang. Misschien was het wel iemand die een verkeerde inschatting heeft gemaakt!

  4. Bij een 'klein jong meisje' denk ik aan een kind van 4-8 jaar of zo.
    Het artikel op Regio Meppel heeft het over een 'jonge vrouw', dat is wel een andere leeftijdgroep, eerder 16-18 jaar, die kunnen ook suïcidaal zijn, dus hoezo voorbarige conclusies?

  5. jong meisje of jonge vrouw, punt van Nikita is dat iedereen gelijk al de conclusie trekt dat het om zelfdoding gaat. In dit geval hoeft dat dus zeker niet zo te zijn. Rosanne heeft dus gelijk: een veel te snelle conclusie. Denk bij dit soort reacties toch ook eens aan familieleden/vrienden/kennissen die dit misschien ook lezen!

Reageer