Zonnebloemen langs de Stadsgracht

Zwolle – Misschien is het u opgevallen, bloembakken met zonnebloemen langs de Stadsgracht aan de Burgemeester van Roijensingel in Zwolle, en heeft u zich afgevraagd wat dit betekend? Het was een ludieke promotiectie van een aantal samenwerkende ondernemers aan de Zeven Alleetjes.

13-09-2012_zonnebloemen_langs_de_singel_01.jpg

De ondernemers mikken op het 'nagenieten van de zomerse vakantiesferen'. Onder het genot van een glaasje wijn genieten van alle nazomerse producten uit de natuur. Bij de bloemist Aan de Zeven Alleetjes worden tot en met zaterdag demonstraties worden gehouden van het maken van bloemwerk en kransen met seizoensproducten. Verder kunt u kennismaken met 'vergeten groenten' en is er een wijnproeverij. Naast het terras buiten kunt u ook het karakteristieke pand bekijken met volop nieuwe producten.

13-09-2012_zonnebloemen_langs_de_singel_02.jpg

13-09-2012_zonnebloemen_langs_de_singel_03.jpg 

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Zier heel leuk uit. En Pieters ik hoop met je dat ze ook blijven staan. Zullen we eerst maar eens het bezopen kroegvolk eerst maar eens het voordeel van de twijfel geven?

  2. Bloem & Styling Aan de Zeven Alleetjes bedankt iedereen voor de fantastische reacties op de zonnebloemenzee langs de burgemeester van Royensingel ter gelegenheid van het nazomerfestijn afgelopen weekend. Op een enkele 'meegenomen' zonnebloem na is alles netjes blijven staan en kon een ieder genieten van deze bloemenpracht. Zwolle, bedankt hiervoor! Na ons evenement zijn ze geschonken aan het Ronald mc Donald huis in Zwolle.

Reageer