Lipgloss krijgt vervolg in Club Minister

Zwolle – Op zaterdag 3 november 2012 zal de 23ste editie van Lipgloss plaats gaan vinden in Club Minister aan het Stadionplein in Zwolle. Niet alleen is dit al weer de 23ste editie van Lipgloss, maar het is ook nog eens precies 10 jaar geleden dat Studio TaS de eerste editie van Lipgloss organiseerde. Sindsdien is Lipgloss een begrip in de dancescene en is het de laatste jaren steevast uitverkocht. Daarnaast is Lipgloss als grootste house-podium te vinden op Fusion of Dance en trekt zij duizenden bezoekers naar dit populaire dancefestival.

Deze speciale editie kan natuurlijk dan ook niet zonder de bekende Lipgloss-ingrediënten blijven. Een schitterende lichtshow, super geluidssyteem, knallend vuurwerk, verrassend entertainment en natuurlijk de heerlijke housebeats van bekende DJ’s maken dit jubileum tot een 3-sterren maaltijd om je vingers bij af te likken. Na de opening in maart 2012 werd de positie van de DJ aangepast en dichter bij het publiek gepositioneerd. Zo konden de bezoekers de DJ beter konden zien en was er meer interactie tussen DJ en publiek. De lichtshow werd verbeterd en verder uitgebreid en het geluidssysteem zorgde zelfs bij menig technofan voor opwinding. Maar de grootste verbetering is nu ook een feit; de gladde dansvloer is niet meer. Een speciale coatinglaag zorgt er voor, dat je bij vocht op de vloer je niet meer gaat glijden.

Uit de enquête, die onder de bezoekers van Club Minister gehouden werd, kwamen nog meer nuttige tips en verbeterpunten. Deze heeft Club Minister meegenomen in haar evaluatie en ook hierin zal de bezoeker verbetering zien. Kortom, het is weer tijd voor een heerlijk avondje dansen in Club Minister!

Binnenkort meer info over de start kaartverkoop en Line-up.

Artikel delen:

Reageer