Zwolle Zuid hartverwarmend voor Autisme Sportief

Zwolle – Op zaterdag 15 september, tijdens de jaarmarkt van “hartverwarmend Zwolle-Zuid” werd een veiling georganiseerd ten behoeve van stichting Autisme Sportief.  De producten die geveild werden waren afkomstig van ondernemers uit Zwolle Zuid. Er werd flink geboden door de bezoekers van de markt en aan het eind van de middag mocht Joyce van Vliet van stichting Autisme Sportief een cheque van € 1091,- in ontvangst nemen.

 

standautisme_sportief.jpg

De winkeliersvereniging van Zwolle Zuid had een jaarmarkt en veilingshow georganiseerd waar bezoekers konden rond snuffelen bij de vele winkelkramen. Er was tevens de mogelijkheid om een bezoek te brengen op de kunst- en boekenmarkt. De opbrengsten van de veiling show waren bestemd voor stichting Autisme Sportief. Daarnaast  knalde de muziek uit de boxen van de opvallende podium truck van 100 % NL. Zo traden er bekende artiesten op zoals Dean Saunders. 

Stichting Autisme Sportief

Stichting Autisme Sportief verzorgt sport en recreatie begeleiding voor kinderen en jongeren met een autisme spectrum stoornis. Op basis van een competentie analyse worden de kinderen naast de sportbegeleiding ook andere vaardigheden aangeleerd. Autisme Sportief zorgt ervoor dat kinderen door extra persoonlijke aandacht meer plezier hebben.

Overhandiging cheque

Aan het eind van de festiviteiten overhandigde de voorzitter van de winkeliersvereniging, Frans Storms een cheque van € 1091,- aan Joyce van Vliet van stichting Autisme Sportief. Stichting Autisme Sportief gebruikt de opbrengst van de veilingshow om te investeren in sport materialen waar kinderen met een autisme spectrum stoornis mee kunnen sporten. Autisme Sportief spreekt over een uitermate succesvolle dag want naast de gulle gift hebben zich circa 20 jongeren met een autisme spectrum stoornis aangemeld voor de sport activiteiten van de Zwolse sportstimulering stichting.Informatie

Neem voor meer informatie contact op met Wilco Voulon (info@autismesportief.nl) of www.autismesportief.nl

Artikel delen:

Reageer