Singer Songwriter Night met A balladeer

Zwolle – Op woensdagavond 26 september treedt A balladeer op in studentencafé Het Vliegende Paard tijdens de Singer Songwriter Night. De eerste editie van het nieuwe seizoen bestaat uit een intieme sessie waarbij a balladeer rustige piano- en gitaarliedjes ten gehore brengt. Daarbij worden zij ondersteund door de supportact John Hill. De avond is gratis toegankelijk.

A balladeer is al jaren onderdeel van de Nederlandse popgeschiedenis. Met de twee goed verkochte albums Panama en Where are you, Bambi Woods? beschikt de indie- popformatie over meer dan genoeg kwaliteitsnummers. De gewonnen Zilveren Harp en nominaties voor een Edison en 3FM Award en bovendien een vaste plek in de Top2000 met het nummer Swim With Sam zijn dan ook meer dan terecht. Tijdens het concert in Het Vliegende Paard zullen de intieme nummers in gepaste ambiance volledig tot hun recht komen.

John Hill

Begin 2012 bracht John Hill met zijn band de EP Awfully Close uit in een uitverkocht Papenstraattheater in Zwolle. John en zijn band staan in september in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland en werd dit jaar ook geselecteerd voor het programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Deze avond speelt John Hill solo in het voorprogramma van a balladeer.

SINGER SONGWRITER NIGHT met A BALLADEER

Support: JOHN HILL

Locatie : Het Vliegende Paard, Zwolle
Wanneer : woensdag 26 september
Open : 20.00 uur
Aanvang : 20:30 uur
Entree :gratis

Artikel delen:

Reageer