Weblog Zwolle op handen gedragen

Zwolle – Een merkwaardig maar mooi moment, als Weblog Zwolle fotograaf Harry ten Klooster zaterdag op de Milligerplas naar een rubberboot wordt gedragen, om van daaruit de Triathlon Zwolle op z’n mooist vast te gaan leggen. Weergaloos vereeuwigd door de bekende Zwolse fotograaf Frans Paalman.

harrytk_fp_wz.jpg
Foto: Frans Paalman

Internetkrant Weblog Zwolle krijgt wekelijks de vraag waar het kantoor is. Geïnteresseerden denken dat de medewerkers betaald worden en met de werkzaamheden voor de internetkrant een baan hebben. Dat is geheel niet het geval! Alle medewerkers doen hun werkzaaamheden vrijwillig, vanuit huis, en worden daar niet voor betaald. Weblog Zwolle krijgt ook geen subsidie. Factoren die geen ander medium in Zwolle kent. Door het publiceren van reclamebanners worden de noodzakelijke kosten als bijvoorbeeld dataverkeer voor de druk bezochte website betaald. Gemiddeld per dag bezoeken 8.000 unieke personen de website. Er wordt dagelijks meer dan een miljoen keer op de internetkrant geklikt! Het kan dan ook niet anders dat de werkzaamheden voor de vrijwilligers van Weblog Zwolle een mooie en dankbare hobby is. Een ieder deelt daarbij de ‘passie’ voor actueel Zwols nieuws. Weblog Zwolle bestaat de komende maand alweer 9 jaar. Als je dan op handen gedragen wordt is dat een mooi compliment! Heeft u nog tips om de website, de layout of de content van Weblog Zwolle te verbeteren? Laat het weten!

Artikel delen:
Reacties 24
 1. Die 8000 unieke bezoekers vind ik erg indrukwekkend en ben ik geneigd te geloven, echter, die miljoen hits per dag zou 125 clicks per gebruiker zijn.


  ⚠️ Meld

 2. Ook van mij verdient het Weblog Zwolle team de grootst mogelijke complimenten.
  Al bijna negen jaar verschaft dit weblog mij veel leesplezier en sinds mijn emeritaat ook reageerplezier.
  Volgend jaar wellicht een groot lustrumfeest?

  Uw oproep:

  Heeft u nog tips om de website, de layout of de content van Weblog Zwolle te verbeteren? Laat het weten!

  is welhaast een schot voor open doel.

  Beperk zoveel als mogelijk het manisch-obsessief reageergedrag, want dat werkt averechts en niet uitnodigend voor anderen om ook te reageren en doet afbreuk aan het waarlijk serieus nemen van uw internetkrant en aan uw inspanningen daartoe.


  ⚠️ Meld

 3. Ik schiet terug 😉 Ik heb JJR nog een verstandige reactie zien geven ergens. Ik lees alleen van u dat u zich in een virtuele sprookjeswereld begeeft die mij totaal niet aanspreekt. U stelt geregeld dat u van hoge afkomst bent en contacten heeft bij het Britse vorstenhuis. Daarom zal ik ook nooit op uw berchtgeving reageren. Het stoot mij af. Ik heb het de Admin. hier ook wel eens gemeld.

  Ontopic:
  Maar zoals gezegd, verder alleen maar complimenten. Voor actueel (sport-) nieuws moet je bij WLZ zijn.


  ⚠️ Meld

 4. Meerdere keren per dag kom ik hier gluren, en vaak is er dan wel nieuws. Het reageren vind ik daarnaast echt een meerwaarde! Ik leer er altijd wel iets van. Ga zo door hoor!!


  ⚠️ Meld

 5. Leuk moment op de foto om gelijk het systeem achter weblog weer eens onder de aandacht te brengen. Al jaren regelmatige lezer. Complimenten aan de kant vanWZ. Het belangrijkste vind ik nog dat jullie de drive hebben. Waar komt die vandaan? Ik neem toch aan dat de inkomsten van reclame voor ruime voldoening zorgen? Anywaytjes-toppie.


  ⚠️ Meld

 6. echt een geweldige site! wist niet dat het leunt op alleen maar vrijwilligers…
  ik stoor me wel regelmatig aan sommige reacties op de nieuwsartikelen. enn beetje meer respectvol met elkaar om gaan, zou een goede winst voor deze website zijn!


  ⚠️ Meld

 7. Deze website wordt ook door mij dagelijks bezocht. Het lokale en regionale nieuws in combinaties met de fotoos. Heel goed. 9 Jaar alweer? Van harte gefeliciteerd en succes met het komende jaar!!!


  ⚠️ Meld

 8. Een hele goede tip heer Rousseau: Houd ‘ons weblog’ vrij van REAGUURDERS. Zodoende blijft het leuk om berichten en reacties te lezen en eventueel te reageren. Taferelen zoals vaak op nu.nl/ nu jij te lezen zijn, hoop ik hier niet aan te treffen. Hulde aan Weblog Zwolle!


  ⚠️ Meld

 9. Een fantastisch weblog wat ik al sinds het begin volg. Mijn eerste actie ’s morgens, als ik de pc aanzet, is richting Weblog Zwolle. Mensen wees er trots op dat dit Weblog door zoveel vrijwilligers wordt gedragen. Jullie doen uitstekend werk en er zou wel eens wat subsidie jullie kant uit mogen gaan. Maar misschien dat je dan weer met handen en voeten gebonden zit aan allerlei regels. Dank voor al jullie geweldig werk.


  ⚠️ Meld

 10. Ook mijn complimenten voor de mannen en vrouwen van Weblog Zwolle, een goede en snelle actualiteitenlog is als smeerolie voor de Zwolse samenleving, ga nog lang door mensen!


  ⚠️ Meld

 11. Wil ook de sponsor PC Computer Serve Zwolle (Piet H.) complimenteren met zijn
  – meedenk
  – uiterst tevredenstellend
  – snelle
  – goedkope
  – vakmanschap
  – ook al jaren en ook door dit onvolprezen log
  – Dat ie uit zijn jassie is gegroeid zegt genoeg 😀


  ⚠️ Meld

 12. elke dag even checken! Als het kan even een discussie meepakken. De reageerders zorgen trouwens ook voor wat extra aantrekkingskracht.

  keep it up!


  ⚠️ Meld

 13. Inderdaad: complimenten!

  De admins zorgen er gelukkig voor dat er geen nu.nl taferelen ontstaan zonder normale discussies de kop in te drukken.

  Ga zo door mensen!


  ⚠️ Meld

 14. En niet te vergeten altijd collegiale fotografen die con/collega’s respecteren en elkaar de ruimte gunnen.
  Blijkt wel weer uit de foto die Frans P. van Harry ten K. maakt.
  Veel succes en plezier met jullie site!

  Groet,
  Gerlinde Schrijver


  ⚠️ Meld

 15. Vrijwilligers, ze zijn er nog: Harry kom ik regelmatig tegen en wat een enthousiasme straalt hij altijd uit. En hij heeft mij gisteren weer van de nodige tips voorzien. Weblog Zwolle: jullie bezorgen de mensen veel leesplezier met ondersteuning van gave foto’s.

  Groet, Rudy


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.