Knippen voor het goede doel

Je haar laten knippen voor het goede doel, dat kon vandaag Broerenkerk. Initiatiefnemers Hans Kalf Intercoiffure, Hair Today, Pitt Organisatie, Het proeflokaal van Zwolle, en Xanders Bazaar organiseerden zaterdag  “De Nacht van het haar”.

Een sponsorevenement dat in teken staat van de Zwolse stichting Amigos de Canica die zorgt voor straatkinderen in Mexico. De opbrengst van, de Nacht van het haar is bestemd voor de bouw van een tweede etage op het opvangcentrum voor de straatkinderen in Mexico. Het opvanghuis, genaamd Centro CANICA, is gelegen in de stad Oaxaca in het zuiden van Mexico. Het biedt dagopvang aan ongeveer 80 Mexicaanse straatkinderen die werken en leven op de markt. De kinderen helpen hun ouders met de verkoop van producten en wonen vaak in erbarmelijke omstandigheden.

De Nacht van het haar is zaterdag om 14:00 van start gegaan en zal nog ongeveer tot zaterdagavond 22:00 gaan duren. Iedereen die zich laat knippen of een complete metamorfose doet draagt bij aan het goede doel. Daarnaast zijn lekkere drankjes van Proeflokaal en Xandersbazaar en Mexicaanse hapjes van La Cucaracha . Een live optreden van Salsaswoll, theater en een proffesionele fotostudio.


En dat kan soms schrikken zijn…

Artikel delen:

Reageer