CSV’28 maakt feest van derby tegen Zwolsche Boys

Zwolle – Op zaterdag 22 september 2012 speelt CSV’28 de derby tegen Zwolsche Boys op het eigen sportpark De Verbinding in Stadshagen. Het is de eerste derby van de vier die er dit seizoen op het programma staan op het eigen voetbalcomplex.

Om er een leuke en gezellige sfeer van te maken bij CSV’28 zullen er een aantal extra activiteiten rondom de wedstrijd worden georganiseerd. Het TVM Team van de week zal de spelers op wachten met een haag van vlaggen. Ook zullen de spelers begeleid worden door de aller jongste voetballers van CSV’28 en Zwolsche Boys. Uiteraard zal ook de eigen CSV’28 trommelaar aanwezig zijn om de stemming tijdens de wedstrijd te verhogen. Verder zal het rad van avontuur gaan draaien waarbij leuke prijzen te winnen zijn en ook een groot springkussen zal niet ontbreken. Na de wedstrijd zal de Zwolse zanger Wimmie een optreden verzorgen. Wimmie, die al een aantal singles en een album op z’n naam heeft staan is de vertolker van het Nederlandse lied. Eerder genoot hij bekendheid, omdat hij jaren betrokken was bij de vele optredens van de bekende Zwolse zanger Harm Wolters.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Strak plan Kickert/Kwak en co met de Tuinders heb ik ook altijd wat gehouden. Ware het maar omdat mijn oud-oom (mooi verteller) 1 van de oprichters was.

    Tijdstip, gewoon dag en nacht?

    Staat genoteerd za. 22/9


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.