Smartlappenfestival Zwolle

Zwolle – De 21e editie van het Zwolse Smartlappenfestival staat weer voor de deur. Zaterdagavond 3 november zal de grote zaal van Odeon weer deinen op Nederlandstalige tranentrekkers. Geen playback, geen karaoke, geen bestaande nummers, alleen zelfverzonnen smartlappen.

smartlap.jpg

De winnaars van vorig jaar, Carlo en rooie Griet, doen ook weer mee. Zanger Rinus gaf vorig jaar een verrassingsoptreden om nooit te vergeten. Het jaar ervoor kreeg Ronnie Ruysdaal (van de Sjonnies) de zaal nog plat. Dus naast tien deelnemers die meedingen om de titel smartlappenkoning – of koningin van Zwolle, zal er zeker ook weer een artiest van formaat het publiek vermaken. Dit jaar is het publiek weer de jury. De meest democratische manier om de winnaar aan te wijzen.

Er is nog plek voor 2 of 3 deelnemers. Aanmelden kan door te bellen met Mirjam Egberts (06 – 20 63 85 06) of via www.facebook.com/SmartlappenfestivalZwolle of een mailtje naar theatersmart@gmail.com.

De kaartverkoop is deze week gestart via www.odeondespiegel.nl. Kaarten kosten 18 euro. Dat is inclusief een blauw handje om de sfeer er goed in te krijgen en een lekker hapje in de pauze.

Artikel delen: