Open dag bij manege de Haerst

Zwolle – Bij Hippisch Centrum de Haerst staan zondag 23 september de staldeuren open. Kinderen en volwassenen zijn van harte welkom om kennis te maken met de Haerst, pony- en paardrijden of een van de vele extra activiteiten. Vanaf 12.00 uur is er een programma voor kinderen, jeugd en volwassenen en is er een FNRS-dressuurwedstrijd. De Haerst heeft veel te bieden om te leren paardrijden en om kennis te maken met dressuur en springen.  

jump_2.jpg

Op 23 september laat de Haerst zien welke mogelijkheden er zijn om in Zwolle de paardrijsport te beoefenen. In de binnenhal kan iedereen een kijkje nemen bij de onderlinge dressuurwedstrijd van Rijvereniging de Haerst. Naast het kijken is er ook veel te doen voor het hele gezin; kinderen kunnen meedoen met activiteiten rondom het ponyrijden, zoals het raden van het gewicht van een pony, demonstraties en een springkussen. En natuurlijk kijken naar de andere kinderen die aan de wedstrijd meedoen. Ook volwassenen kunnen kennismaken met het aanbod van de Haerst.

De Haerst heeft als FNRS Ruitersportcentrum de klant veel te bieden: het ruiterpaspoort, lessen, gegeven door ervaren en goed opgeleide instructeurs, instructrices en niet te vergeten manegepaarden en –pony’s. Ruiteropleidingen die ervoor zorgen dat iedereen stap voor stap veilig en met plezier het paardrijden onder de knie kan krijgen.

Informatie
De toegang is op 23 september gratis. Meer informatie is te vinden op http://www.dehaerst.nl/.

Artikel delen: