Politie zoekt getuigen mishandeling

Zwolle – Donderdagmorgen 13 september jl., tussen 08:45 en 09:00 uur, is op de Thomas à Kempisstraat / Meppelerstraatweg (nabij de Hogenkampsweg) een 12-jarige fietsster uit Dalfsen beledigd en mishandeld.

Zij werd van achteren benader door drie, naar schatting 20-jarige mannen op een fiets. Die maakten beledigende opmerkingen tegen haar en dwongen haar daarna tot stoppen. Daarna werd zij door het drietal geschopt. Zij hebben een getint uiterlijk met donker haar en spraken onderling een vreemde taal. Mensen die iets van dit voorval hebben gezien wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. (Meld Misdaad anonieM) via 0800-7000. Er wordt een nader onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Ik hoop dat die eikels gepakt worden
  Kijk eens aan een meisje van 12 zoiets aandoen, Ik zou zegen gooi dat tuig in de bak en laat ze door flinke jinges daar te grazen nemen…


  ⚠️ Meld

 2. Wat een lafaards. Op dit tijdstip moeten er toch getuigen zijn?
  Jammer dat er niemand gelijk heeft kunnen ingrijpen. Ook hiervoor mogen ze wat mij betreft burgernet inschakelen, maar ze zal waarschijnlijk wel niet direct alarm hebben geslagen. Jammer had graag gezien dat deze heren op “gepaste”wijze in de boeien waren geslagen.
  Hoop dat het alsnog lukt.


  ⚠️ Meld

 3. Moet vast iemand gezien hebben is een drukke route, wat een hufters ik moet zoiets niet zien dan heb ik ineens geen rempedaal in mijn auto 😉


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.