VrijUitActief met informatie over sport en bewegen

Zwolle – Op zaterdag 13 oktober a.s. tussen 12.00 en 16.00 uur organiseren De Vogellanden en SportService Zwolle de VrijUitActief in het revalidatiecentrum aan de Hyacinthstraat 66a in Zwolle. De VrijUitActief is een informatiemarkt voor kinderen, jongeren en volwassen met een beperking en/of chronische ziekte. Op deze dag kunnen zij kennismaken met een breed aanbod van sport en bewegen.

Door de samenwerking met Sportservice Zwolle komt de nadruk nog meer dan andere jaren te liggen op sport en bewegen. Het thema van de VrijUitActief 2012 is dan ook: ‘Ontdek je sport’. Voor jong en oud is er tijdens de VrijUitActiefmarkt volop gelegenheid om verschillende en heel uiteenlopende vormen van sport en bewegen uit te proberen. Denk aan dansen, rolstoelbasketbal, judo, g-voetbal en roeien. Dit jaar zal ook het Nederlands Olympisch Comité* Nederlandse Sport Federatie het (NOC*NSF) aanwezig zijn. NOC*NSF helpt bezoekers uit te zoeken welke sport het beste past bij hun fysieke mogelijkheden.

Voor meer informatie: zie www.vogellanden.nl of www.zwollesportonbeperkt.nl. U kunt de VrijUitActief ook volgen op social media: www.facebook.com/vrijuitactief en twitter: @VrijUitActief.

Artikel delen: