DeWolff betreedt podium Hedon

Zwolle – Vrijdag 29 september komt DeWolff naar Hedon in Zwolle. De Nederlandse (blues)rock band heeft onder andere op de podia van PinkPop, Sziget en Lowlands gestaan. Het laatste album DeWolff IV kreeg van nu.nl vier sterren en de website hing er het woord ‘uitmuntend’ aan. De support is deze avond van The La La Lies.

De Wolff is in 2007 opgericht door de broertjes Pablo en Luka van de Poel en Robin Piso. Na de release van het debuutalbum Strange Fruits and Undiscovered Plants volgde een succesvolle tour. Het hierop volgende album Orchards/Lupine vormde opnieuw een meesterwerk. Het laatste album van de psychedelische bluesrock helden genaamd DeWolff IV staat nogmaals vol parels. Met een overvloed aan energie nemen ze vrijdag 29 september het Hedon podium over.

The La La Lies

Met slechts twee eigen songs op het repertoire duikt The La La Lies eind 2009 vanuit het niets 1,2 miljoen huiskamers binnen. Eén minuut lang ziet Nederland de toekomst van de rock ‘n’ roll via DWDD. OOR concludeert dat het ‘een van Neerlands beste nieuwe bands’ is. Het debuutalbum van de band verschijnt in het najaar van 2012, maar ze staan nu al in het voorprogramma van DeWolff.

DEWOLFF
Support: THE LA LA LIES

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer : Zaterdag, 29 september

Open : 20:00 uur

Aanvang : 21:00 uur

Entree : €17,50 (vvk) – €20,00 (deur) – exclusief €1,00 servicekosten

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV Zwolle.

Artikel delen: