PEC Zwolle Vrouwen zoekt vrijwilligers

Zwolle – Rondom de thuiswedstrijden van het eerste elftal van de PEC Zwolle Vrouwen is veel te doen, zoals het begeleiden en ontvangen van de ballenmeisjes en line-up, het verspreiden van de programmaboekjes, het aanbrengen van bewegwijzering en het gastvrouw zijn achter de balie en andere te ontplooien activiteiten voorafgaand aan of tijdens de pauze van de wedstrijd.

De minimale leeftijd is ongeveer rond de 16-18 jaar, maar wij hopen ook veel oudere vrijwilligers enthousiast te maken voor de vrijdagavond. Zelfstandig kunnen werken is beslist een must! De wedstrijden beginnen vrijdags om 19.30, maar om activiteiten voor te bereiden voorafgaand aan de wedstrijd dien je om uiterlijk 18.00 uur aanwezig te zijn. Afhankelijk van de jou toegedachte taken ben je tussen 21. 45 uur en 22.15 uur klaar. De eerstvolgende thuiswedstrijd is al over krap 2 weken: vrijdag 28 september tegen de Twente vrouwen.

De andere nog te spelen thuiswedstrijden kun je op de site van PEC Zwolle vinden! http://www.peczwolle.nl/content/wedstrijdschema-0

Lijkt het je leuk om te helpen en altijd bij de thuiswedstrijden van het 1e van PEC Zwolle Vrouwen aanwezig te zijn, mail dan snel naar patty@PECZwolleVrouwen.nl!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “PEC Zwolle Vrouwen zoekt vrijwilligers”

  1. @Wichert, ik lees alleen dat ze het over een gastvrouw hebben. Maar verder lees ik nergens dat ze alleen vrouwen willen hebben.
    zoals het begeleiden en ontvangen van de ballenmeisjes en line-up, het verspreiden van de programmaboekjes, het aanbrengen van bewegwijzering en het gastvrouw
    zijn achter de balie en andere te ontplooien activiteiten voorafgaand aan of tijdens de pauze van de wedstrijd.

Reacties zijn gesloten.