Drie monsterbands op een avond in Hedon

Zwolle – Vrijdag 28 september is het podium van Hedon het toneel voor de Revenge Of The Rock & Roll Monsters Tour. Drie bands op één avond die het hardere gitaarwerk niet schuwen. De bands Honky en Karma To Burn komen over vanuit Amerika om samen met Peter Pan Speedrock Hedon nog eens flink op haar grondvesten te laten schudden.  

Honky doet alles in de overtreffende trap. De band uit Texas neemt met trots de fakkel over van bands als Scratch Acid en Pantera. De laatste release 421 is een mengsel vol ruige rock in het maatje XXL. Dit superboogie trio speelt de beste sleaze rock ooit en zijn nu eindelijk in Hedon te zien. Karma To Burn is een Amerikaanse instrumentale stonerrock band, de laatste release Almost Heathen kan worden bijgeschreven in het rijtje meesterwerken wat stonerrock definieert. Zelf noemen ze hun stijl Malternative, maar wat dat is laat zich niet omschrijven, dat moet je gewoon zelf komen beoordelen.

Peter Pan Speedrock
Peter Pan Speedrock heeft de afgelopen jaren flink naam gemaakt in het binnen- en buitenland met ontelbare optredens. Met het album Fiftysomesuperhits krijg je een twee-en-een-half uur durende lawine van ruim 58 tracks over je heen. Tijdens het optreden In Hedon ben je verzekerd van Nederlands sterkste speedrock.

REVENGE OF THE ROCK & ROLL MONSTERS
Met KARMA TO BURN / PETER PAN SPEEDROCK / HONKY

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer : Vrijdag 28 september

Open : 20:00 uur

Aanvang : 20:30 uur

Entree : € 18,00 (exclusief €1,- service kosten)

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV Zwolle.

Artikel delen: