Inloopavond over het nieuwe Anker in Westenholte

Zwolle – Iedereen die benieuwd is naar de plannen voor het nieuwe Anker, is op 2 oktober van harte welkom bij een inloopavond. De gebruikersgroep van het Anker en de gemeente presenteren gezamenlijk het schetsontwerp. Ook de architect van het nieuwe gebouw is aanwezig om een presentatie te geven.

nieuwe_anker.jpg
Tekening: Gemeente Zwolle

De inloopavond start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur en vindt plaats in het Anker aan de Meester Koolenweg 10. De gebruikersgroep is het overleg tussen de gemeente, de architecten en de grootste gebruikers van het nieuwe Anker en vertegenwoordigers van specifieke groepen uit Westenholte. Tijdens dit overleg bespreken de architecten het ontwerp met de diverse vertegenwoordigers. In de Gebruikersgroep zitten vertegenwoordigers van Wijkvereniging WVF, Scholen Catent, Vivente, Accretio, OOZ, Volleybal, Turnlust, Sportservice Zwolle, Excelsior, Zwolse gehandicaptenraad, WIJZ, Jongeren en voetbalvereniging WVF, het Bestuur Stichting Wijkcentrum Het Anker, de architecten en de gemeente Zwolle.

Bent u nieuwsgierig naar de stand van zaken van de plannen en de beelden van het nieuwe gebouw of heeft u vragen? Kom dan langs op 2 oktober en laat u informeren. De (potentiële) gebruikers van het Anker, medewerkers van de gemeente en de architect, staan u graag te woord.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Deftig;

    Belangstellenden zijn 2 oktober van harte welkom bij een inloopavond. De gebruikersgroep van het Anker en de gemeente presenteren gezamenlijk het schetsontwerp. Ook de architect van het nieuwe gebouw is aanwezig om een presentatie te geven.

    De inloopavond start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur en vindt plaats in het Anker aan de Meester Koolenweg 10.    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.